A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

5.880 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
a megjelenés napján a postaládájában

Vitorlázás

Fizessen elő egy évre a Vitorlázás magazinra, most minden új előfizetőnek Vitorlázás kulacsot adunk ajándékba.*

Akciónk 2021. március 10. és 2021. szeptember 15. között a Vitorlázás magazinra egy éves időtartamra (6 lapszám) előfizetőkre vonatkozik. Az előfizetés díja egy évre 5880 Ft. A Vitorlázás sajtótermékre vonatkozó ajánlat kizárólag a fent megjelölt időpontok között történő előfizetésekre érvényes. Az előfizetési díj az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt terméket. Minden előfizető garantált ajándékot kap, melyet az akció lezárultát követő héten küldünk meg. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, jelen akció nem vonható össze a Kiadó egyéb meghirdetett akcióival. A megrendelésért keresse munkatársainket a +36 46 998 800-as telefonszámon, az elofizetes@mediaworks.hu e-mail címen, vagy fizessen elő bankkártyával a www.lapcentrum.hu/vitorlazas oldalon. Az adatvédelmi tájékoztató és az ÁSZF a www.lapcentrum.hu oldalon olvasható. 

*Az ajándékot legkésőbb az akció lezártát követő héten postázzuk.

(1)
5.880 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Mindmegette

(1)

A prémiumkategóriás gasztronómiai magazinban olvasható receptek az egész családnak szólnak.

A „klasszikus” receptek mellett a „mentes” receptek is helyet kapnak a lapban. Egyszerű nyelvezettel, könnyen követhető, garantáltan sikert hozó receptekkel, továbbá különleges képi és vizuális megjelenéssel szólítja meg olvasóit. Az újdonságok mellett alapvetően a magyaros, hazai ízvilágot képviseli az ünnepi menü elkészítésekor is, a receptek a családi hagyományok alapján készülnek el.

TOP 100 magyar bor 2020

Idén szeptemberben ismét megjelenik a Világgazdaság üzleti napilap szerkesztésében a TOP 100 magyar bor kiadvány.

A 2020-as listát is a fogyasztók körében legnépszerűbb, mindenki számára elérhető tételek kóstolása után állította össze a zsűri. Utóbbit a nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár vezette, létszáma az elmúlt évihez képest bővült, és nemzetközi borakadémikusok, valamint a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k alkották. A borok értékelése idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon történt. A kiadványban a 100-as listára felkerült borok leírásán kívül tartalmas írások olvashatóak: például az idén a Borászok Borásza címert elnyert Áts Károllyal készült interjú, a koronavírus miatt átmenetileg munkájukat vesztett sommelier-k pályamódosításairól készült írás, valamint a Szekszárdi borvidék aktualitásait bemutató melléklet.

Vitorlázás magazin Hajó Extra különszám

116 oldalon, 30 hajó menetpróba, extra elektromos hajó melléklet.

Megjelenés: 2020. december 8.

 

Egyéb információk

A Vitorlázás színvonalas szakmai és életmód magazin a vitorlázás szerelmeseinek.

Sokszínű, szenvedélyes és lebilincselő, mint a sportág maga. A magazin a hazai „hajós” tematikájú lapok közül a legnagyobb példányszámban éri el a hobbi- és versenyvitorlázókat.

 
Időtartam 12 hónap
megjelenés kéthavonta
méretei 225x290 mm
oldalszám 120

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2021. 03. 26. -
Mindig nagyon várom a megjelenését, egy igazán kitűnő nívós lap.

Digitális változat

A Vitorlázás magazin digitális változata elérhető a Digitalstandon.

Az oldal tetejére