A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

7.500 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás

Vitorlázás

Rendelje meg most a Vitorlázás magazint egész évre, mert az első 50 előfizetőnket megajándékozzuk egy páros belépővel a 2022. március 3. és 6. között megrendezésre kerülő Budapest Boat Show rendezvényre!

A rendezvényről bővebben a https://boatshow.hu/ oldalon olvashat.

Azokat az előfizetőket ajándékozzuk meg páros belépővel a Budapest Boat Showra, akiknek az első 50 között érkezik meg befizetése a Kiadóhoz.

Akciónk a 2022. január 20. és 2022. február 20. között a kéthavonta megjelenő Vitorlázás magazinra, 12 hónapos időtartamra (6 lapszám) előfizetőkre vonatkozik. Felhívjuk a figyelmet, hogy a Vitorlázás magazin fenti időpontok között történő, 12 hónapos időtartamra (6 lapszámra) előfizetői között ajándékban kizárólag az az 50 előfizető részesül, akiknek befizetése első 50 között érkezik meg a Kiadóhoz. A megrendelést követően a magazin kézbesítését 2022. április 6-tól indítjuk. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem tartalmazza a laphoz csomagolt terméket, valamint a Vitorlázás magazin különkiadványát. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, jelen akció nem vonható össze a Kiadó egyéb meghirdetett akcióival. 

(1)
7.500 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Világgazdaság ADÓ Évkönyv 2022

VILÁGGAZDASÁG ADÓ ÉVKÖNYV 2022

Immáron harmadik alkalommal jelenik meg Világgazdaság Adó 2022 évkönyve, amely az adott évi adóváltozások kiemelésével és ezek magyarázatával segíti a vállalkozásokat a gyorsan változó adójogszabályok követésében.

A tartalomból:

·         a munkáltatói adóterhek csökkentése;

·         25 év alatti fiatalok számára szja-mentesség kerül bevezetésre;

·         a 2021-es adóévre megfizetett szja-jövedelemadó visszatérítése;

·         a gazdaság újraindításának elősegítése és a beruházások ösztönzése érdekében tett adócsökkentések

·         a kriptodevizákkal végzett műveletekből (pl. bányászat, árfolyamnyereség) származó jövedelem adóztatásának változásai;

·         fejlesztési adókedvezmény szabályainak kedvező irányú változásai elsősorban a kkv-k számára;

Mindmegette

(1)

A prémiumkategóriás gasztronómiai magazinban olvasható receptek az egész családnak szólnak.

A „klasszikus” receptek mellett a „mentes” receptek is helyet kapnak a lapban. Egyszerű nyelvezettel, könnyen követhető, garantáltan sikert hozó receptekkel, továbbá különleges képi és vizuális megjelenéssel szólítja meg olvasóit. Az újdonságok mellett alapvetően a magyaros, hazai ízvilágot képviseli az ünnepi menü elkészítésekor is, a receptek a családi hagyományok alapján készülnek el.

Vitorlázás magazin Különkiadvány

Rendelje meg most a Vitorlázás Magazin különkiadványt, és nyerjen páros belépőt A 2022. március 4-én megrendezendő Budapest Boat Show VIP estjére. A rendezvényről bővebben a https://boatshow.hu/ oldalon olvashat.

Akciónk a 2022. január 20. és 2022. február 20. között az első 50 Vitorlázás Magazin különkiadványt megrendelőkre vonatkozik.

Az akció tehát kizárólag azon első 50 megrendelőre vonatkozik, akik 2022. január 20. és 2022. február 20. közötti időszakban Vitorlázás Magazin különkiadványra szóló megrendelésüket a Kiadóhoz eljuttatják és a magazin díját legkésőbb 2022. február 20. napjáig a Kiadónak megfizetik. 

Az akció időtartama alatt (azaz 2022. január 20. és 2022. február 20. között) megrendelt előfizetések kézbesítése a befizetést követően történik. A Vitorlázás Magazin különkiadvány sajtótermékre történő kedvezményes ajánlat kizárólag a fent megjelölt időpontok között lehetséges, és azokra megrendelőkre vonatkozik, akiknek befizetése legkésőbb 2022. február 20-ig megérkezik a Kiadóhoz. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, jelen akció nem vonható össze a Kiadó egyéb meghirdetett akcióival.

Egyéb információk

A Vitorlázás színvonalas szakmai és életmód magazin a vitorlázás szerelmeseinek.

Sokszínű, szenvedélyes és lebilincselő, mint a sportág maga. A magazin a hazai „hajós” tematikájú lapok közül a legnagyobb példányszámban éri el a hobbi- és versenyvitorlázókat.

 
Időtartam 12 hónap
megjelenés kéthavonta
méretei 225x290 mm
oldalszám 120

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2021. 03. 26. -
Mindig nagyon várom a megjelenését, egy igazán kitűnő nívós lap.

Digitális változat

A Vitorlázás magazin digitális változata elérhető a Digitalstandon.

Az oldal tetejére