A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

1.590 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás

TOP 100 magyar bor 2021

TOP 100 MAGYAR BOR 2021

Megjelent a Világgazdaság szerkesztésében a TOP 100 magyar bor

2021 kiadvány!

A 2021-es listát is a fogyasztók körében legnépszerűbb, mindenki számára elérhető tételek kóstolása után állította össze a zsűri. Utóbbit a nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár vezette és nemzetközi borakadémikusok, valamint a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k alkották. A
borok értékelése idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon történt. A kiadványban, amely bemutatja a 100-as listára felkerült borokat, idén a világ legfelkapottabb borvidékeivel összevetve is páratlan természeti adottságú Tokaj-Hegyalja régió került fókuszba. Olvasóink – még ha virtuálisan is – ellátogathatnak Malatinszky Csaba borászatába, olvashatnak a magyar gasztronómia aktualitásairól, valamint a szekszárdi és az egri borturizmusról. Bízunk benne, hogy kiadványunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy olvasóink valóban szép, kedvükre való magyar borokat válasszanak!

Nem értékelt
1.590 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Vitorlázás magazin Különkiadvány

Rendelje meg most a Vitorlázás Magazin különkiadványt, és nyerjen páros belépőt A 2022. március 4-én megrendezendő Budapest Boat Show VIP estjére. A rendezvényről bővebben a https://boatshow.hu/ oldalon olvashat.

Akciónk a 2022. január 20. és 2022. február 20. között az első 50 Vitorlázás Magazin különkiadványt megrendelőkre vonatkozik.

Az akció tehát kizárólag azon első 50 megrendelőre vonatkozik, akik 2022. január 20. és 2022. február 20. közötti időszakban Vitorlázás Magazin különkiadványra szóló megrendelésüket a Kiadóhoz eljuttatják és a magazin díját legkésőbb 2022. február 20. napjáig a Kiadónak megfizetik. 

Az akció időtartama alatt (azaz 2022. január 20. és 2022. február 20. között) megrendelt előfizetések kézbesítése a befizetést követően történik. A Vitorlázás Magazin különkiadvány sajtótermékre történő kedvezményes ajánlat kizárólag a fent megjelölt időpontok között lehetséges, és azokra megrendelőkre vonatkozik, akiknek befizetése legkésőbb 2022. február 20-ig megérkezik a Kiadóhoz. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, jelen akció nem vonható össze a Kiadó egyéb meghirdetett akcióival.

Szabad Föld Kalendárium 2022

JOKER-nyereményjáték

Vásárolja meg a Szabad Föld Kalendárium 2022-es kiadványát és vegyen rész JOKER-nyereményjátékunkon, ahol Öné lehet egy 400.000 Ft-os Edenred utalvány vagy további értékes nyereményeink egyike.

Részletekért és a játékszabályért látogasson el a www.szabadfold.hu/jatekszabalyzat/ weboldalra. Játék időtartama: 2021. október 12.-2022. február 9. A sorsolás időpontja: 2023. február 9. 10:00. A sorsolás helyszíne: Mediaworks Hungary Zrt., marketing igazgatóság, 1034 Budapest, Bécsi út 122-124

 

 

 

FourFourTwo

(2)

A több mint húsz esztendővel ezelőtt indult és eddig csaknem háromszáz számot megélt angol magazin, az elmúlt évek alatt a világ legismertebb futball-lapjává nőtte ki magát.

 
A futball szellemi csúcstermékének egyes számait megközelítőleg 2,6 millió olvasó forgatja hónapról-hónapra, öt kontinensen, Barcelonától Sanghajig. A FourFourTwo magazin nevét a kor egyik legnépszerűbb taktikai felállásából merítette, azaz a négy védőt, négy középpályást és két csatárt szimbolizáló 4-4-2-es formációt idézve.
A FourFourTwo magyar kiadása 2010 óta van jelen Magyarországon nyomtatott formában,valamint internetes oldalon, mindezt természetesen magyarul. A jelszó továbbra is: "Csak a foci számít!"

Egyéb információk

megjelenés évente
egységár 1590 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére