A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

TOP 100 magyar bor 2019

Ár:
1.590 Ft

A Világgazdaság üzleti napilap szerkesztésében szeptember 6-án megjelenő 2019-es TOP 100 magyar bor a tavaly bevált koncepció alapján a piacon már bizonyított, mindenki számára elérhető tételek között állít fel rangsort. A nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár – által vezetett zsűriben nemzetközi borakadémikusok, és a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon értékelték a tételeket.

 

A TOP 100 magyar bor jól elkülönül a piacon megjelenő – a százas rangsor ötletét átvevő – egyéb kiadványoktól, az ilyen fogyasztói megközelítés ugyanis példa nélküli. A TOP 100 magyar bor listája megfelel annak a kritériumnak, hogy „egy kiadványnak akkor van értelme, ha támpontot ad a fogyasztónak”, hiszen segít az elérhető borkínálatból való választáshoz, egyben orientálja a borászokat is. A idei TOP 100 kóstoló tanulságaként megemlíthetjük, hogy tovább tart a fogyasztók elmozdulása a könnyedebb stílusok irányába, a pezsgők előretörése és minőségük javulása pedig egy év alatt is szembetűnő.

Menny.:db