Termékek Menü

Síelés 2017–2018

Ár:
1.490 Ft
Ötven nagyszerű sípálya - egy helyen!

Ha tél, akkor símagazin, a Nemzeti Sport házhoz viszi Európa legkedveltebb sícentrumait. Kezdő és haladó pályák, árak, szolgáltatások, programok: minden egy helyen!
 
+++Az idei síszezon újdonságai a pályákon!
 

Az a jó, ha máris tervezgethetjük a téli síelésünket - de biztosan tudjuk, hogy a számításba jött helyszíneken mennyibe kerül a belépő? Hány hütte van a közelben? Kezdőknek vagy haladóknak ajánlott? Hány óra az út autóval, esetleg célszerű inkább vonattal menni? Mit kapunk pluszban a pénzünkért? És mi változott tavaly óta?
Rengeteg kérdés, amely rengeteg választ kíván. A  Síelés 2017–2018 kiadvány arra vállalkozott, hogy összegyűjti a legfontosabb tudnivalókat a magyarok által leginkább kedvelt síterepekről, hogy egyben, látványosan, áttekinthetően rendszerezve kínáljunk lehetőségeket – ezzel is megkönnyítve a választást, esetleg megspórolva néhány órát a netes keresgéléssel. 
Ötven pályát mutatunk be, legnagyobbrészt Ausztriából, de több szlovén, szlovák, olasz, román, francia, svájci, lengyel sírégióról is hasznos, aktuális információkat igyekeztünk gyűjteni – sőt, ma már az ukrán Bukovelbe is elutazhatunk, ha remek kikapcsolódásra vágyunk. Talán okkal mondhatjuk, hogy az itt bemutatott ötven pálya közül kedvükre választhatnak a luxust és az egyszerűbbet, a könnyebb és a nehezebb pályákat, a tömeget és a csendesebb környéket kedvelők is. 
A pályabemutatókon kívül általánosabb cikkekkel is igyekszünk meghozni a kedvet a síeléshez.
A magazin 148 oldal, ára 1490 forint.

 

Menny.:db