A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü
Sinkovics Gábor, Vincze András - Lotharcok

Sinkovics Gábor, Vincze András - Lotharcok

Ár:
1.990 Ft
995 Ft
Kedvezmény: 50%
Matthäusnak sok arca van és sok harca volt. A 150-szeres válogatott, aranylabdás, egykori sztárfutballista két évnyi magyarországi kapitánykodás után távozott.
A Nemzeti Sport könyvek sorozatban február 16-án megjelenő kiadvány bemutatja az ellentmondásos Matthaust. Rengeteg benyomást szerezhettünk róla: láthattuk mosolygósnak, ravasznak, nyugodtan, idegesnek. Hallottuk üvölteni és kedélyesen aláírásokat osztogatni.
Hogyan került Budapestre a bizakodó kapitány, és miért kellett ilyen rövid idő után távoznia?
A könyv bemutatja Lothart, a férjet, a szépséges feleségét, a szerb szépségkirálynőt, Marijana Koszticsot. Megismerjük a pörgős üzletembert, aki nap 24 órájában képes talpon lenni, az „autómániás” kapitányt: másnak annyi nyakkendője nem volt, mint neki Audija.
A könyv foglalkozik a hónapokon át emlegetett MLSZ- szerződésével, idézzük Bozóky Imrét és megszólal Pellady Péter üzletember, aki Budapesten a legközelebb került hozzá
Megismerjük Lothar Matthäust, az edzőt, miért fújta le az edzést? Valóban nem tudták elvégezni a gyakorlatokat a futballisták? Miért volt a nagy nyüzsgés a külföldi szerződésért? Matthaus sok játékost „kipróbált”, sokan húzhatták magukra a címeres mezt… Hogy eladhatóvá váljanak külföldön? Megszólal a könyvben Filipovics Vladan, a Szerbiából jött játékosügynök, aki összeveszett Lotharral.
Matthaus a világpolgár: háza van Budapesten, Salzburgban, Münchenben. Bemutatja a könyv, hogyan él, mennyit keres hasonló világsztár más ország kapitányaként. Vajon új csapatánál, Brazíliából megengedheti-e magának a luxust? Milyen ember Matthäus? Mit láttunk és mit kaptunk tőle mi magyarok?
Menny.:db