A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Ron Robinson - Arany Álarc

Ár:
1.650 Ft
825 Ft
Kedvezmény: 50%
Akcióba léptek a kincsvadászok, hidegvérrel ölnek, hogy megszerezzék a fáraó titokzatos arany álarcát. Az ünnepi könyvhéttel egyidőben jelenik meg a Ringier Kiadó Titkoskönyvek sorozatának második regénye, az Arany álarc.
Az első, a Római rejtély áprilisban került a boltokba.
A sorozat bűnügyi regények laza láncolata. A történetek más-más helyszíneken és szereplőkkel játszódnak, közös bennük a két nyomozó, Barbara és Iván, az EBI Budapestre küldött emberei. E könyvek különlegessége, hogy a szerzők magyarok, és titkosak, csak a tizedik könyv után fedik fel a kilétüket.

Részlet:
„A piramis csúcsáról egy fénysugár szűrődött be. Végigsiklott a síron, és pontosan a közepén megmutatta az ajtót.

… Iván csőre töltötte a Glockot, és intett Barbarának, hogy maradjon szorosan mögötte. Lassan óvakodtak befelé, elemlámpájuk szűk fénykört rajzolt a folyosón. Néma csönd volt körülöttük. Felkapcsolták a villanyt. S abban a pillanatban megbánták… A férfi tudta, nem éri meg a holnapot. De legalább látta Hildát, utoljára.

… És ott volt előttük a legenda: kis szarkofágban feküdt a gyermek, arcán az arany maszk. Az álarc alatt nem volt semmi, a fiúcska teste a nyaknál véget ért.
Menny.:db