Termékek Menü
0
Túrázás – 2016 Katt rá a felnagyításhoz

Túrázás – 2016

Ár:
2.490 Ft
1.490 Ft
Kedvezmény: 40%

Szenvedély, szórakozás, kihívás, gyógyulás: Magyarországon több százezerre tehető azok száma, akik a természetjárás híveinek mondják magukat. Kiadványunkban 196 oldalon olvashatnak a túrázásról.

Kiderül, miként alakult meg a „fanatikus emberek szektájából” a töretlen népszerűségnek örvendő Országos Kékkör hálózata. Bemutatjuk Rockenbauer Pál örökségét, a székesfehérvári labdarúgók hobbiját, az Éj királynője felejthetetlen túráit, a zarándokok lehetőségeit. Kezdőként próbáltuk ki a barlangászatot, de számos hasznos információt kínálunk az amatőrök hegymászásáról is. Sütünk, főzünk, gyógyítunk, kisvasutazunk, várakat és erdőket látogatunk, telefonos alkalmazásokat nézegetünk, tippeket adunk, és spórolunk – mert a Túrázás által lehetőség nyílik kedvezményesen vásárolni az Intersport üzleteiben is. 

„Még a napi dolgaink után való járkálást is szégyelljük, s a zöldbe nálunk gyalog csak az megy, kinek éppen nem telik a kocsiravaló…” – írta anno az újság, és mi ezen a 196 oldalon megmutatjuk, mennyit változott százharminc év alatt az ember.

Menny.:db