Termékek Menü
0
Maya Gold - Az erotika üdvöskéje Katt rá a felnagyításhoz

Maya Gold - Az erotika üdvöskéje

Ár:
2.900 Ft
1.000 Ft (952 Ft + ÁFA)

Különlegesen érdekes könyv lát napvilágot szeptember második felében, az itthon és külföldön is ismert és 7 szakmai díjjal jutalmazott pornószínésznő, Maya Gold vall életéről, szerelmeiről, a szexről és a szerelemről.

„A szex hatalma végtelen. A szex elől kitérni képtelenség. Aki tagadja, hogy a test testet kíván, az hazudik önmagának” – állítja Maya Gold könyvében.

A pornófilm nem a filmgyártás csúcsa, de ebből is lehet világsiker, és főszereplőjének népszerűsége vetekedhet a hollywoodi sztárokéval.
Az erotika királynője címet elnyert pornószínésznő izgalmas beszámolót ad közre arról a szokványosnak nem nevezhető „pályáról”, amelyet 24 éves korára befutott.

„Amikor szexjelenetet forgatsz, segíts a partnerednek. Sok lány zokon veszi, ha a fiúnak gondjai vannak az erekcióval. Ezért írok a vágyfokozókról, az afrodiziákumokról, a csókról, a férfiak és a nők erogén zónáiról.”

Maya nemcsak pályatársairól ír, de betekintést enged magánéletébe is, bemutatja egykori szerelmeit is, megosztja tapasztalatait, hogyan lehet egy hétköznapi lányból a szex királynője, és kik azok a férfiak, akik kíváncsiak a tudományára.

Az illusztrált könyv exkluzív erotikus fotókat közöl a színésznőről.

Menny.:db