A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

1.990 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás

Vitorlázás magazin Különkiadvány

Rendelje meg most a Vitorlázás Magazin különkiadványt, és nyerjen páros belépőt A 2022. március 4-én megrendezendő Budapest Boat Show VIP estjére. A rendezvényről bővebben a https://boatshow.hu/ oldalon olvashat.

Akciónk a 2022. január 20. és 2022. február 20. között az első 50 Vitorlázás Magazin különkiadványt megrendelőkre vonatkozik.

Az akció tehát kizárólag azon első 50 megrendelőre vonatkozik, akik 2022. január 20. és 2022. február 20. közötti időszakban Vitorlázás Magazin különkiadványra szóló megrendelésüket a Kiadóhoz eljuttatják és a magazin díját legkésőbb 2022. február 20. napjáig a Kiadónak megfizetik. 

Az akció időtartama alatt (azaz 2022. január 20. és 2022. február 20. között) megrendelt előfizetések kézbesítése a befizetést követően történik. A Vitorlázás Magazin különkiadvány sajtótermékre történő kedvezményes ajánlat kizárólag a fent megjelölt időpontok között lehetséges, és azokra megrendelőkre vonatkozik, akiknek befizetése legkésőbb 2022. február 20-ig megérkezik a Kiadóhoz. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, jelen akció nem vonható össze a Kiadó egyéb meghirdetett akcióival.

Nem értékelt
1.990 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

TOP 100 magyar bor 2021

TOP 100 MAGYAR BOR 2021

Megjelent a Világgazdaság szerkesztésében a TOP 100 magyar bor

2021 kiadvány!

A 2021-es listát is a fogyasztók körében legnépszerűbb, mindenki számára elérhető tételek kóstolása után állította össze a zsűri. Utóbbit a nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár vezette és nemzetközi borakadémikusok, valamint a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k alkották. A
borok értékelése idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon történt. A kiadványban, amely bemutatja a 100-as listára felkerült borokat, idén a világ legfelkapottabb borvidékeivel összevetve is páratlan természeti adottságú Tokaj-Hegyalja régió került fókuszba. Olvasóink – még ha virtuálisan is – ellátogathatnak Malatinszky Csaba borászatába, olvashatnak a magyar gasztronómia aktualitásairól, valamint a szekszárdi és az egri borturizmusról. Bízunk benne, hogy kiadványunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy olvasóink valóban szép, kedvükre való magyar borokat válasszanak!

Szabad Föld Kalendárium 2022

JOKER-nyereményjáték

Vásárolja meg a Szabad Föld Kalendárium 2022-es kiadványát és vegyen rész JOKER-nyereményjátékunkon, ahol Öné lehet egy 400.000 Ft-os Edenred utalvány vagy további értékes nyereményeink egyike.

Részletekért és a játékszabályért látogasson el a www.szabadfold.hu/jatekszabalyzat/ weboldalra. Játék időtartama: 2021. október 12.-2022. február 9. A sorsolás időpontja: 2023. február 9. 10:00. A sorsolás helyszíne: Mediaworks Hungary Zrt., marketing igazgatóság, 1034 Budapest, Bécsi út 122-124

 

 

 

Lakáskultúra

(2)
A Lakáskultúra havonta megjelenő prémium lakberendezési és életstílus magazin, melyet a tradíció, a szakmaiság, az igényesség és a magas minőség jellemez.
 
Nívós cikkeivel segít megismerni saját igényeinket és megtalálni a leginkább hozzánk illő stílust, irányt mutat, ötleteket, hasznos tanácsokat ad az otthon berendezéséhez, dekorálásához legyen szó akár a meglévő felújításról vagy egy új megálmodásáról. Színes képet nyújt az aktuális hazai és külföldi lakberendezési trendekről, egyaránt bemutat hétköznapi, egyedi és exkluzív lakásokat, stílusokat is. Széleskörű és értékes információkkal szolgál a lakáspiacról, követi a lakberendezési stílusok változásait, igyekszik harmóniába hozni a klasszikus és modern irányzatokat, gazdag stílusválasztékkal igényes, praktikus termékeket többféle, inspiráló összeállításban is bemutat.

Egyéb információk

Először kerülnek katalógusba a magyar piacon elérhető vitorlás- és elektromos hajók. Az úttörő jellegű gyűjtemény különböző terjedelmű típusleírásokkal és műszaki paraméterekkel, rengeteg képpel és a gyártói háttér felvillantásával segít eligazodni a hajópiacon. Hajóvásárlók vagy a hajózás iránt érdeklődők számára kihagyhatatlan kiadvány. 

Megjelenés 2021. december 8.

megjelenés évente
méretei 260x190 mm
egységár 1390 Ft
oldalszám 116

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére