A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

1.590 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
a megjelenés napján a postaládájában

TOP 100 magyar bor 2021

Nyereményjáték!

Rendelje meg 2021. szeptember 6. 8:00 és 2021. november 30. 20:00 között itt a Lapcentumon a TOP 100 Magyar Bor 2021-es kiadványt és vegyen részt nyereményjátékunkon!

Nyeremények:

· 2 db 3 tanfolyamból álló borismereti tanfolyam csomag a Bortársaság szervezésében

· 1 db borhétvége 2 fő részére, 2 éjszakára, reggelivel a Merops**** Mészáros borhotelben

A 2021-es listát is a fogyasztók körében legnépszerűbb, mindenki számára elérhető tételek kóstolása után állította össze a zsűri. Utóbbit a nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár vezette és nemzetközi borakadémikusok, valamint a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k alkották. A borok értékelése idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon történt. A kiadványban, amely bemutatja a 100-as listára felkerült borokat, idén a világ legfelkapottabb borvidékeivel összevetve is páratlan természeti adottságú Tokaj-Hegyalja régió került fókuszba. Olvasóink – még ha virtuálisan is – ellátogathatnak Malatinszky Csaba borászatába, olvashatnak a magyar gasztronómia aktualitásairól, valamint a szekszárdi és az egri borturizmusról. Bízunk benne, hogy kiadványunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy olvasóink valóban szép, kedvükre való magyar borokat válasszanak!

A Játék 2021. szeptember 6. napján 08:00 órakor kezdődik és 2021. november 30. napjának 20:00 órájáig tart.
A sorsolás időpontja: 2021. december 8. 10:00. A sorsolás helyszíne: Mediaworks Hungary Zrt., marketing igazgatóság, 1034 Budapest, Bécsi út 122-124. A játékszabályzatot itt olvashatja: https://mediaworks.hu/jatekszabalyzat/

Nem értékelt
1.590 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Vitorlázás magazin Hajó Extra különszám

116 oldalon, 30 hajó menetpróba, extra elektromos hajó melléklet.

Megjelenés: 2020. december 8.

 

Szabad Föld Kalendárium 2022

A vidéki olvasók határidőnaplójaként ismertté vált Szabad Föld Kalendárium méltán népszerű, hisz egész évre kínál izgalmas olvasnivalókat, tartalmazza az új esztendő várható eseményeit, fontos dátumokat, évforduló-, adó-, névnaptárt, jó tanácsokat kertészkedőknek és állattartóknak, tudományt és gyermekrovatot, felnőtteknek szórakoztató horoszkópot, keresztrejtvényeket értékes nyereményekkel.

A 2022-es Kalendáriumban fókuszban a magyar falu jövője, az élő népművészet, de olvashatunk érdekes riportokat, történeteket is. 

Főszerkesztő: Dulai Sándor

Megjelenik 2021. október 12-én!

Mindmegette

(1)

A prémiumkategóriás gasztronómiai magazinban olvasható receptek az egész családnak szólnak.

A „klasszikus” receptek mellett a „mentes” receptek is helyet kapnak a lapban. Egyszerű nyelvezettel, könnyen követhető, garantáltan sikert hozó receptekkel, továbbá különleges képi és vizuális megjelenéssel szólítja meg olvasóit. Az újdonságok mellett alapvetően a magyaros, hazai ízvilágot képviseli az ünnepi menü elkészítésekor is, a receptek a családi hagyományok alapján készülnek el.

Egyéb információk

TOP 100 MAGYAR BOR 2021

Megjelent a Világgazdaság szerkesztésében a TOP 100 magyar bor

2021 kiadvány!

A 2021-es listát is a fogyasztók körében legnépszerűbb, mindenki számára elérhető tételek kóstolása után állította össze a zsűri. Utóbbit a nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár vezette és nemzetközi borakadémikusok, valamint a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k alkották. A
borok értékelése idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon történt. A kiadványban, amely bemutatja a 100-as listára felkerült borokat, idén a világ legfelkapottabb borvidékeivel összevetve is páratlan természeti adottságú Tokaj-Hegyalja régió került fókuszba. Olvasóink – még ha virtuálisan is – ellátogathatnak Malatinszky Csaba borászatába, olvashatnak a magyar gasztronómia aktualitásairól, valamint a szekszárdi és az egri borturizmusról. Bízunk benne, hogy kiadványunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy olvasóink valóban szép, kedvükre való magyar borokat válasszanak!

megjelenés évente
egységár 1590 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére