A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Terepsportok

Ár:
1.490 Ft
Kaland, outdoor, szabadidő - megszámlálhatatlan élmény.

Terepsportok magazinunk azokhoz szól, akik sportolásához hozzátartozik a csodálatos táj, a fantasztikus természet, sokszor a lenyűgöző panoráma.
Terepfutás, ultrafutás, túrázás, nordic walking, hegymászás, terepkerékpár jelenti a kínálatot, de kitekintünk a picit extrémebb ejtőernyőzés, quadozás, barlangászat és több más ínyencség felé is.
A csaknem 150 oldalas magazinból többek között kiderül, mi alapján érdemes futókütyüt vagy hosszú távra szóló cipőt választani. Írunk a női hegymászás reneszánszáról, a tériszony leküzdéséről, a nomádabb vízi túrákról. Megszólalnak a szabadidős sportágak ismert hazai klasszisai, és sikerült elérnünk olyan külföldi sportembereket is, akiknek szavára szintúgy adhatunk – lévén nemrég az olimpiai dobogón ünnepeltek. Kiderül, melyek a világ legszörnyűbb, ezáltal persze nagyon is imádott futóversenyei; miért nem szabad sok ezer búvárnak sohasem megérintenie a karnyújtásnyira lévő középkori roncsot; milyen elképesztő, és nem ritkán veszélyes sportágakat talált fel az elmúlt években a kifogyhatatlan emberi kreativitás.
A magazin ára 1490 forint.

 

Menny.:db