A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

4.140 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás

Mindmegette

A prémiumkategóriás gasztronómiai magazinban olvasható receptek az egész családnak szólnak.

A „klasszikus” receptek mellett a „mentes” receptek is helyet kapnak a lapban. Egyszerű nyelvezettel, könnyen követhető, garantáltan sikert hozó receptekkel, továbbá különleges képi és vizuális megjelenéssel szólítja meg olvasóit. Az újdonságok mellett alapvetően a magyaros, hazai ízvilágot képviseli az ünnepi menü elkészítésekor is, a receptek a családi hagyományok alapján készülnek el.

(1)
4.140 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Világgazdaság ADÓ Évkönyv 2022

VILÁGGAZDASÁG ADÓ ÉVKÖNYV 2022

Immáron harmadik alkalommal jelenik meg Világgazdaság Adó 2022 évkönyve, amely az adott évi adóváltozások kiemelésével és ezek magyarázatával segíti a vállalkozásokat a gyorsan változó adójogszabályok követésében.

A tartalomból:

·         a munkáltatói adóterhek csökkentése;

·         25 év alatti fiatalok számára szja-mentesség kerül bevezetésre;

·         a 2021-es adóévre megfizetett szja-jövedelemadó visszatérítése;

·         a gazdaság újraindításának elősegítése és a beruházások ösztönzése érdekében tett adócsökkentések

·         a kriptodevizákkal végzett műveletekből (pl. bányászat, árfolyamnyereség) származó jövedelem adóztatásának változásai;

·         fejlesztési adókedvezmény szabályainak kedvező irányú változásai elsősorban a kkv-k számára;

Vitorlázás magazin Különkiadvány

Rendelje meg most a Vitorlázás Magazin különkiadványt, és nyerjen páros belépőt A 2022. március 4-én megrendezendő Budapest Boat Show VIP estjére. A rendezvényről bővebben a https://boatshow.hu/ oldalon olvashat.

Akciónk a 2022. január 20. és 2022. február 20. között az első 50 Vitorlázás Magazin különkiadványt megrendelőkre vonatkozik.

Az akció tehát kizárólag azon első 50 megrendelőre vonatkozik, akik 2022. január 20. és 2022. február 20. közötti időszakban Vitorlázás Magazin különkiadványra szóló megrendelésüket a Kiadóhoz eljuttatják és a magazin díját legkésőbb 2022. február 20. napjáig a Kiadónak megfizetik. 

Az akció időtartama alatt (azaz 2022. január 20. és 2022. február 20. között) megrendelt előfizetések kézbesítése a befizetést követően történik. A Vitorlázás Magazin különkiadvány sajtótermékre történő kedvezményes ajánlat kizárólag a fent megjelölt időpontok között lehetséges, és azokra megrendelőkre vonatkozik, akiknek befizetése legkésőbb 2022. február 20-ig megérkezik a Kiadóhoz. Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, jelen akció nem vonható össze a Kiadó egyéb meghirdetett akcióival.

TOP 100 magyar bor 2021

TOP 100 MAGYAR BOR 2021

Megjelent a Világgazdaság szerkesztésében a TOP 100 magyar bor

2021 kiadvány!

A 2021-es listát is a fogyasztók körében legnépszerűbb, mindenki számára elérhető tételek kóstolása után állította össze a zsűri. Utóbbit a nemzetközi borpiaci trendeket jól ismerő Fiáth Attila, DipWSET, nemzetközi borakadémikus, egyetemi tanár vezette és nemzetközi borakadémikusok, valamint a fogyasztókkal napi kapcsolatot tartó sommelier-k alkották. A
borok értékelése idén is a borversenyek sablonjaitól eltérő módon történt. A kiadványban, amely bemutatja a 100-as listára felkerült borokat, idén a világ legfelkapottabb borvidékeivel összevetve is páratlan természeti adottságú Tokaj-Hegyalja régió került fókuszba. Olvasóink – még ha virtuálisan is – ellátogathatnak Malatinszky Csaba borászatába, olvashatnak a magyar gasztronómia aktualitásairól, valamint a szekszárdi és az egri borturizmusról. Bízunk benne, hogy kiadványunkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy olvasóink valóban szép, kedvükre való magyar borokat válasszanak!

Egyéb információk

Időtartam 12 hónap
megjelenés kéthavonta
méretei 215x290 mm
súly 251 g
egységár 695 Ft
oldalszám 96+4

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2021. 04. 15. -
Nagyon jó az újság kávé melé☺️

Digitális változat

A Mindmegette magazin digitális változata elérhető a Digitalstandon.

Az oldal tetejére