A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Bravo előfizetés

A BRAVO 1992 óta van jelen a magyar piacon, jelenleg az egyetlen, print formátumban havi rendszerességgel megjelenő ifjúsági popkulturális magazin, amely elsősorban azokhoz a 13-18 éves lányokhoz és fiúbarátaikhoz szól, akik érdeklődnek a legújabb filmek, zenék, sztárok, divat, szépségápolás, informatika, számítástechnika iránt, gyakran látogatnak közösségi oldalakat, rendszeresen járnak szórakozni, koncertekre, fesztiválokra, moziba.

A magazin témáját elsősorban a mainstream sztárok szolgáltatják. A BRAVO izgalmas és kreatív összeállításokat, exkluzív interjúkat és posztereket kínál olvasói számára, de megtalálható benne a legendás “Szerelem, szex, gyengédség” tanácsadó rovat, divat- és szépségápolási tippek, program-, könyv- és filmajánló, a tech-világ újdonságait taglaló, vagy épp a környezetvédelem témáit körüljáró oldal is.

A magazin a social media felületeken is aktív és organikus kommunikációt folytat az olvasóival, naponta friss információkkal, tartalmakkal hívja fel magára a figyelmet.

Név: Ár: Kosárba
Bravo 3 hónapos előfizetés
1.650 Ft
Menny.:
Bravo 6 hónapos előfizetés
3.300 Ft
Menny.:
Bravo 12 hónapos előfizetés
6.060 Ft
Menny.: