A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

kedvezményes ajánlat

 
Kedvezményes csomagajánlatunkért görgessen lentebb! 

Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat 12 hónapos előfizetés

Ár:
20.160 Ft

A Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat című (SZAKma), idén immár 61. évfolyamát megért folyóirat számviteli, pénzügyi, könyvviteli szakemberek és könyvvizsgálattal foglalkozók havonta megjelenő, tudományos igényességű, de az elmúlt időszakban a menedzserek felé is nyitó folyóirata, magazinja. A lap a Mediaworks kiadó gondozásában, de lényegében a Pénzügyminisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Számviteli Szakemberek Egyesületének közreműködésével készül, a lapban megjelenő cikkeket a felsorolt szervezetek munkatársai, külső szakértőik, hazánk kiváló, a szakmában jártas vezető beosztású munkatársai írják. A SZAKma hazánkban az egyetlen olyan nyomtatott szakmai-tudományos folyóirat is egyben, amely az elmúlt évtizedekben lehetővé tette a pénzügyi és számviteli terület iránt érdeklődő hallgatók, gyakorló szakemberek, egyetemi kutatók és oktatók számára, hogy kutatási eredményeiket, tanulmányaikat és mértékadó írásaikat megjelentethessék.

A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (a továbbiakban: Szt.), valamint a könyvviteli szolgáltatást végzők nyilvántartásba vételéről szóló 93/2002. (V.5.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) előírásainak megfelelően a(z) Mediaworks Hungary Zrt. (a továbbiakban: kérelmet benyújtó szervezet) által benyújtott, „SZAKma - Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat” című szakmai kiadvány kreditpont-értékét és elszámolhatóságának időszakát  az alábbiak szerint határozom meg:
Kreditpont-érték: 2 kreditpont
Elszámolhatóság időszaka: 2020. január 01. – 2020. december 31.
 (A Pénzügyminisztérium Számviteli és Közfelügyeleti Főosztályának 2020. február 20-án kelt Határozatából) 
Menny.:db

Csomagok

Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat + Adó Évkönyv kedvezményes ajánlat

Egyéb információk

megjelenés évente