A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

2.490 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
a megjelenés napján a postaládájában

Figyelő Felsőoktatási rangsor 2021

Immár 4. éve jelenik meg a Figyelő Felsőoktatási Rangsor, amely bemutatja a magyar felsőoktatási intézmények sokszempontú rangsorait és sok más – az egyetemálasztáshoz nélkülözhetetlen – hasznos és érdekes tényt.

A Felsőoktatási Rangsor különlegessége, hogy egyetemek dékánjaival, vállalatok HR és elsőszámú vezetőivel és hallgatókkal készített interjúkkal segít még inkább elhelyezni az adott intézményt – saját térképünkön. 

 

Bővebben... 

Nem értékelt
2.490 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Figyelő Top 200 -2020

A Figyelő üzleti hetilap gondozásában jelenik meg több mint húsz éve a TOP200 évkönyv.

Idei tematikája a cégek fejlesztésére, a makrogazdasági folyamatokra és az innovációra fókuszál. Idén a kiadvány rendkívüli módon nemcsak a tárgyév piaci folyamatait vizsgálja, hanem a 2020-as év aktualitásaival is behatóan foglalkozik.

A Figyelő szerkesztősége ettől az esztendőtől új szakmai partnerrel, az Opten Informatikai Kft-vel dolgozik, így most ők állították össze és rangsorolták a hazai kétszáz vezető vállalatot.

Világgazdaság Adó Évkönyv 2021

A Világgazdaság a Pénzügyminisztérium szakmai támogatásával készíti az Adó Évkönyv 2021 kiadványát a SzakMa különszámát. 

Kiadványunkban egy helyen találja meg

-  a 2021-ben hatályossá váló adó- és járulékváltozások teljes, joganyagba ágyazott szövegét,
- első kézből, a minisztérium szakértői által írt, jogértelmezést segítő tanulmányokat, magyarázatokat,
- valamint a legnagyobb hazai adótanácsadók praktikus jogalkalmazási tanácsait.


Kiemelt területek
- Új KIVA és a KATA szabályok
- Jövedéki adó változása
- Járulékszabályok
- A pandémiával kapcsolatos adó- és eljárási könnyítések

Kiadványunk 2020. decemberétől segíti a vállalatok tulajdonosainak, pénzügyeseinek, könyvelőinek felkészülését az új évre.
Megjelenés: 2020.december 4.

Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat 12 hónapos előfizetés

A Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat című (SZAKma), a több mint 60 éve megjelenő folyóirat számviteli, pénzügyi, könyvviteli szakemberek és könyvvizsgálattal foglalkozók havonta megjelenő, tudományos igényességű, de az elmúlt időszakban a menedzserek felé is nyitó folyóirata, magazinja. 

A lap a Mediaworks kiadó gondozásában, de lényegében a Pénzügyminisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Számviteli Szakemberek Egyesületének közreműködésével készül, a lapban megjelenő cikkeket a felsorolt szervezetek munkatársai, külső szakértőik, hazánk kiváló, a szakmában jártas vezető beosztású munkatársai írják. A SZAKma hazánkban az egyetlen olyan nyomtatott szakmai-tudományos folyóirat is egyben, amely az elmúlt évtizedekben lehetővé tette a pénzügyi és számviteli terület iránt érdeklődő hallgatók, gyakorló szakemberek, egyetemi kutatók és oktatók számára, hogy kutatási eredményeiket, tanulmányaikat és mértékadó írásaikat megjelentethessék.

 

Az oldal tetejére