A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Figyelő Felsőoktatási rangsor 2021

Ár:
2.490 Ft

Immár 4. éve jelenik meg a Figyelő Felsőoktatási Rangsor, amely bemutatja a magyar felsőoktatási intézmények sokszempontú rangsorait és sok más – az egyetemálasztáshoz nélkülözhetetlen – hasznos és érdekes tényt. A Felsőoktatási Rangsor különlegessége, hogy egyetemek dékánjaival, vállalatok HR és elsőszámú vezetőivel és hallgatókkal készített interjúkkal segít még inkább elhelyezni az adott intézményt – saját térképünkön. 

 
Most is elkészült a magyarországi egyetemek és főiskolák abszolút rangsora és az egyes képzési területek (így például gazdaságtudomány, a műszaki, az agrár- vagy a pedagógusképzés), valamint azok legnépszerűbb szakjainak kari rangsorai is. 
 
A Figyelő Felsőoktatási Rangsorának hagyományos, egyetemi városokat bemutató blokkjában idén Gödöllőt, Nyíregyházát és Veszprémet lehet részletesebben megismerni, ezekhez a városokhoz kapcsolódik a kiadvány unikális eleme, a mintaköltségvetés is, mely azt mutatja meg városonként, miből és hogyan él meg egy diák egyetemi évei alatt. A kiadvány bemutatja azt is, hogy mely szakok elvégzésével juthat a friss diplomás a legjobban fizető állásokhoz. 
 
A top 10 rangsor pedig az egyes legnépszerűbb szakokat azok munkerőpiaci beválásával jellemzi. 
Menny.:db

Egyéb információk

megjelenés évente