A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

2.490 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás

Figyelő Top200 - 2021

A TOP200 évkönyv a Figyelő üzleti hetilap gondozásában jelenik meg több mint húsz éve.

Az évkönyv a hazai legnagyobb és a leggyorsabban növekvő vállalkozásokat állítja sorrendbe az OPTEN Informatikai Kft. adataira támaszkodva. Az évkönyv idei tematikája az újranyitásra, a gazdaság talpra állítására és a makrogazdasági folyamatokra fókuszál.

A kiadvány számos elemzést és ágazati rangsort tömörít magába, illetve nemzetközi kitekintést is kínál az elmúlt pénzügyi évre vonatkozóan.

Nem értékelt
2.490 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Világgazdaság ADÓ Évkönyv 2022

VILÁGGAZDASÁG ADÓ ÉVKÖNYV 2022

Immáron harmadik alkalommal jelenik meg Világgazdaság Adó 2022 évkönyve, amely az adott évi adóváltozások kiemelésével és ezek magyarázatával segíti a vállalkozásokat a gyorsan változó adójogszabályok követésében.

A tartalomból:

·         a munkáltatói adóterhek csökkentése;

·         25 év alatti fiatalok számára szja-mentesség kerül bevezetésre;

·         a 2021-es adóévre megfizetett szja-jövedelemadó visszatérítése;

·         a gazdaság újraindításának elősegítése és a beruházások ösztönzése érdekében tett adócsökkentések

·         a kriptodevizákkal végzett műveletekből (pl. bányászat, árfolyamnyereség) származó jövedelem adóztatásának változásai;

·         fejlesztési adókedvezmény szabályainak kedvező irányú változásai elsősorban a kkv-k számára;

Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat 12 hónapos előfizetés

A Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat című (SZAKma), a több mint 60 éve megjelenő folyóirat számviteli, pénzügyi, könyvviteli szakemberek és könyvvizsgálattal foglalkozók havonta megjelenő, tudományos igényességű, de az elmúlt időszakban a menedzserek felé is nyitó folyóirata, magazinja. 

A lap a Mediaworks kiadó gondozásában, de lényegében a Pénzügyminisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Számviteli Szakemberek Egyesületének közreműködésével készül, a lapban megjelenő cikkeket a felsorolt szervezetek munkatársai, külső szakértőik, hazánk kiváló, a szakmában jártas vezető beosztású munkatársai írják. A SZAKma hazánkban az egyetlen olyan nyomtatott szakmai-tudományos folyóirat is egyben, amely az elmúlt évtizedekben lehetővé tette a pénzügyi és számviteli terület iránt érdeklődő hallgatók, gyakorló szakemberek, egyetemi kutatók és oktatók számára, hogy kutatási eredményeiket, tanulmányaikat és mértékadó írásaikat megjelentethessék.

 

Egyéb információk

megjelenés évente
méretei 200x265 mm
súly 357 g
egységár 249 Ft
oldalszám 112+4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére