A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

4.900 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás
a megjelenés napján a postaládájában

Világgazdaság Adó Évkönyv 2021

A Világgazdaság a Pénzügyminisztérium szakmai támogatásával készíti az Adó Évkönyv 2021 kiadványát a SzakMa különszámát. 

Kiadványunkban egy helyen találja meg

-  a 2021-ben hatályossá váló adó- és járulékváltozások teljes, joganyagba ágyazott szövegét,
- első kézből, a minisztérium szakértői által írt, jogértelmezést segítő tanulmányokat, magyarázatokat,
- valamint a legnagyobb hazai adótanácsadók praktikus jogalkalmazási tanácsait.


Kiemelt területek
- Új KIVA és a KATA szabályok
- Jövedéki adó változása
- Járulékszabályok
- A pandémiával kapcsolatos adó- és eljárási könnyítések

Kiadványunk 2020. decemberétől segíti a vállalatok tulajdonosainak, pénzügyeseinek, könyvelőinek felkészülését az új évre.
Megjelenés: 2020.december 4.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
4.900 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Figyelő Top 200 -2020

A Figyelő üzleti hetilap gondozásában jelenik meg több mint húsz éve a TOP200 évkönyv.

Idei tematikája a cégek fejlesztésére, a makrogazdasági folyamatokra és az innovációra fókuszál. Idén a kiadvány rendkívüli módon nemcsak a tárgyév piaci folyamatait vizsgálja, hanem a 2020-as év aktualitásaival is behatóan foglalkozik.

A Figyelő szerkesztősége ettől az esztendőtől új szakmai partnerrel, az Opten Informatikai Kft-vel dolgozik, így most ők állították össze és rangsorolták a hazai kétszáz vezető vállalatot.

Figyelő Felsőoktatási rangsor 2021

Immár 4. éve jelenik meg a Figyelő Felsőoktatási Rangsor, amely bemutatja a magyar felsőoktatási intézmények sokszempontú rangsorait és sok más – az egyetemálasztáshoz nélkülözhetetlen – hasznos és érdekes tényt.

A Felsőoktatási Rangsor különlegessége, hogy egyetemek dékánjaival, vállalatok HR és elsőszámú vezetőivel és hallgatókkal készített interjúkkal segít még inkább elhelyezni az adott intézményt – saját térképünkön. 

 

Bővebben... 

Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat 12 hónapos előfizetés

A Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat című (SZAKma), a több mint 60 éve megjelenő folyóirat számviteli, pénzügyi, könyvviteli szakemberek és könyvvizsgálattal foglalkozók havonta megjelenő, tudományos igényességű, de az elmúlt időszakban a menedzserek felé is nyitó folyóirata, magazinja. 

A lap a Mediaworks kiadó gondozásában, de lényegében a Pénzügyminisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Számviteli Szakemberek Egyesületének közreműködésével készül, a lapban megjelenő cikkeket a felsorolt szervezetek munkatársai, külső szakértőik, hazánk kiváló, a szakmában jártas vezető beosztású munkatársai írják. A SZAKma hazánkban az egyetlen olyan nyomtatott szakmai-tudományos folyóirat is egyben, amely az elmúlt évtizedekben lehetővé tette a pénzügyi és számviteli terület iránt érdeklődő hallgatók, gyakorló szakemberek, egyetemi kutatók és oktatók számára, hogy kutatási eredményeiket, tanulmányaikat és mértékadó írásaikat megjelentethessék.

 

Egyéb információk

megjelenés évente
méretei 200x270 mm
súly 758 g
egységár 4900 Ft
oldalszám 480+4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére