A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

4.900 Ft
Menny.:db
Ingyenes szállítás

Világgazdaság ADÓ Évkönyv 2022

VILÁGGAZDASÁG ADÓ ÉVKÖNYV 2022

Immáron harmadik alkalommal jelenik meg Világgazdaság Adó 2022 évkönyve, amely az adott évi adóváltozások kiemelésével és ezek magyarázatával segíti a vállalkozásokat a gyorsan változó adójogszabályok követésében.

A tartalomból:

·         a munkáltatói adóterhek csökkentése;

·         25 év alatti fiatalok számára szja-mentesség kerül bevezetésre;

·         a 2021-es adóévre megfizetett szja-jövedelemadó visszatérítése;

·         a gazdaság újraindításának elősegítése és a beruházások ösztönzése érdekében tett adócsökkentések

·         a kriptodevizákkal végzett műveletekből (pl. bányászat, árfolyamnyereség) származó jövedelem adóztatásának változásai;

·         fejlesztési adókedvezmény szabályainak kedvező irányú változásai elsősorban a kkv-k számára;

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
4.900 Ft
Menny.:db

Hasonló termékek

Figyelő Top200 - 2021

A TOP200 évkönyv a Figyelő üzleti hetilap gondozásában jelenik meg több mint húsz éve.

Az évkönyv a hazai legnagyobb és a leggyorsabban növekvő vállalkozásokat állítja sorrendbe az OPTEN Informatikai Kft. adataira támaszkodva. Az évkönyv idei tematikája az újranyitásra, a gazdaság talpra állítására és a makrogazdasági folyamatokra fókuszál.

A kiadvány számos elemzést és ágazati rangsort tömörít magába, illetve nemzetközi kitekintést is kínál az elmúlt pénzügyi évre vonatkozóan.

Számvitel-Adó-Könyvvizsgálat 12 hónapos előfizetés

A Számvitel, Adó, Könyvvizsgálat című (SZAKma), a több mint 60 éve megjelenő folyóirat számviteli, pénzügyi, könyvviteli szakemberek és könyvvizsgálattal foglalkozók havonta megjelenő, tudományos igényességű, de az elmúlt időszakban a menedzserek felé is nyitó folyóirata, magazinja. 

A lap a Mediaworks kiadó gondozásában, de lényegében a Pénzügyminisztérium, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Számviteli Szakemberek Egyesületének közreműködésével készül, a lapban megjelenő cikkeket a felsorolt szervezetek munkatársai, külső szakértőik, hazánk kiváló, a szakmában jártas vezető beosztású munkatársai írják. A SZAKma hazánkban az egyetlen olyan nyomtatott szakmai-tudományos folyóirat is egyben, amely az elmúlt évtizedekben lehetővé tette a pénzügyi és számviteli terület iránt érdeklődő hallgatók, gyakorló szakemberek, egyetemi kutatók és oktatók számára, hogy kutatási eredményeiket, tanulmányaikat és mértékadó írásaikat megjelentethessék.

 

Egyéb információk

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére