Termékek Menü
Cikkgyűjtemény - Gyurcsány Katt rá a felnagyításhoz

Cikkgyűjtemény - Gyurcsány

Ár:
1.900 Ft
1.700 Ft
Kedvezmény: 11%
A bukott és a győztes, Medgyessy után Gyurcsány. E két könyv formálisan ikerkönyvnek is tekinthető, tartalmában azonban nem. E könyv arra keresi a választ, ki valójában Gyurcsány, ki az a fickó, aki néhány napja a Magyar Köztársaság miniszterelnöke.
Ördögi, romlott, moral insanity, akinek nevét kisbetűvel kellene írni, mint nemecsekét? Vagy olyan ember, mint ahogyan baloldalról látják, s a megváltót megillető reménnyel néznek fel rá. Gyurcsánynak vannak lelkes támogatói, vannak, akik zsigeri gyűlölettel utasítják el.
Egy biztos: Gyurcsányhoz viszonyulni kell, s nem lehet vele nem számolni. Ez most már biztos. Hogy mire számíthatunk, azt még nem látjuk. „Színes fekete ló” – írja róla egy gazdasági elemző, utalva arra, hogy még nem világos, miként is cselekszik majd a hatalomban. Azt azonban mindenki hallhatja, hogy színesebb, érdekesebb gondolatokat fogalmaz meg, mint ami eddig valaha is elhagyta baloldali politikus száját Magyarországon.
Mik a mozgatórugói és hogyan gondolkozik Gyurcsány?A legkarakterisztikusabb írások mellett szerepelnek a könyvben magának a „színes fekete ló”-nak, Gyurcsánynak is korábbi írásai.
Menny.:db