A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Családok szakácskönyve - Olvasóink legjobb receptjei

Ár:
4.190 Ft
1.890 Ft
Kedvezmény: 55%

A családi együttlét öröme

Az vagy, amit megeszel! Ebben a négy szóban benne van rengeteg nép gasztronómiai hagyománya és törekvése az egészséges étkezésre. A legtöbbet ezért családjainkban tehetjük meg példamutatással, gyerekeink bevonásával az ételkészítésbe.

Minőségi alapanyagból érdemes elkészíteni az ételt. Ebben is kiemelt szerep jut az egész családnak, beigazolódott ez idei albumunk elkészítése során is. Társszerzőink, vagyis olvasóink kiváló recepteket küldtek be, látszik, hogy a sütés-főzés mindennapjaik része. Több olvasónk elmondta, a családi főzésnek és az együtt étkezésnek megvan a maga varázsa. Amikor közösen leülnek reggelizni, ebédelni, vacsorázni, megbeszélik, kinek mi lesz a feladata arra a napra, vagy este azt, hogy miként telt a napjuk. A rohanó világban megnyugvást, örömet jelent egy-egy családi étkezés. Melynél azért a legfontosabb, hogy milyen ételek vannak az asztalon. Ehhez nyújt segítséget a Családok szakácskönyve. Forgassák saját maguk és családjuk javára, jó főzést, az elkészült ételekhez jó étvágyat!