A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Kate King, Váczi András - Varázslók titkai

Ár:
1.990 Ft
1.390 Ft
Kedvezmény: 30%
A J. K. Rowling könyvei és a történeteiből készült filmek körül világhisztéria alakult ki az elmúlt években, ennek nagyban oka a tündérmesei forgatókönyv: szegény, ismeretlen írónő, akiből dúsgazdag milliárdos lesz. Harry ugyancsak: árva, kiszolgáltatott, csúnyácska, mégis csodás képességei vannak, és bármi lehet belőle (még varázsló is).
A Harry Potter könyvek napjaink legjelentősebb regényei a fiatalok számára, vagy csupán csak egy jól felépített reklámgépezet, amelyre milliók csábulnak el nap mint nap, könyvről könyvre, filmről filmre? A Bravo-könyv talán megadhatja a választ mindezekre a kérdésekre, de mégis több bármilyen eddig megjelent hasonló témájú olvasmánynál, hiszen a legapróbb részletekre kiterjedően bepillantást enged a világ talán jelenlegi leghíresebb sztárírójának, J.K. Rowling életútjába, a könyvek születésének körülményeibe és nem utolsó sorban szinte mindent elárul a Harry Potter sztárjainak magánéletéről. Fontos és tanulságos mese ez minden Harry Potter rajongónak, hiszen e könyv által minden olvasó közelebb érezheti magát a nagy varázslathoz.
Daniel, a sebhelyes, Rupert, a teszetosza és Emma, a cserfes kislány – milliárdos kamaszok, akik a Harry Potter- filmekben keltették életre Harryt, Ront és Hermionét. A Potter-könyvek buzgó olvasói és a -filmek lelkes nézői nem akarnak kinőni a meséből, nem hagyja nyugton őket a csodák világa, a varázslás, a mágia. Fogva tartja a képzeletüket a tekervényes kalandsorozat, és találgatják, hogy a Jó és a Gonosz örök küzdelmében mit tartogat számukra a végzet: boldogságot vagy bukást, életet vagy halált?
De hát ki ez a J. K. Rowling, aki életre keltette a sebhelyes kölyköt, amúgy varázslót, Harry Potter? És azóta mi lett vele, hogyan éli életét?
És hogyan élnek a filmek főszereplői, a kamaszok, de már világhíres sztárok: a Harry Potter-csillagok. Mit érez meg a varázslóinas sorsából a milliárdos Daniel Radcliffe? Mennyire ragadt Rupert Grintre Ron teszetoszasága, derűje, mogorvasága, mosolyogni való balfogásai? Vajon a cserfes kislányból sudár bakfissá szépült Emma Watson a szerepen kívül is olyan, mint Hermione? Mit szeretnek, mit utálnak? Hogyan boldogulnak a nyakukba szakadt sikerrel? És kik azok, akik a csillagok magyar hangját adják?
Menny.:db