A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Diéta és Fitnesz 12 hónapos előfizetés

Ár:
4.200 Ft

A Diéta és Fitnesz kéthavonta megjelenő életmód magazin nőknek. Egyre többen vannak azok, akik tenni szeretnének az egészségükért, és magazinunk ebben segít olvasóinak. Olyan megoldásokat – diétákat és recepteket, edzésformákat és életvezetési tippeket, módszereket – kínálunk, amelyekben mi is hiszünk, és működőképesnek érzünk. Életmódprogramjaink segítenek, hogy a kedvező változás ne csak átmeneti legyen, hanem hosszú távon is fenntartható életformává váljon. Cikkeink hiteles forrásokból, szakértők bevonásával készülnek.

Egy magazin, mely valóban a testnek és léleknek szól!A Diéta és Fitnesz kéthavonta megjelenő életmód magazin nőknek. Egyre többen vannak azok, akik tenni szeretnének az egészségükért, és magazinunk ebben segít olvasóinak. Olyan megoldásokat – diétákat és recepteket, edzésformákat és életvezetési tippeket, módszereket – kínálunk, amelyekben mi is hiszünk, és működőképesnek érzünk. Életmódprogramjaink segítenek, hogy a kedvező változás ne csak átmeneti legyen, hanem hosszú távon is fenntartható életformává váljon. Cikkeink hiteles forrásokból, szakértők bevonásával készülnek.

Egy magazin, mely valóban a testnek és léleknek szól!

* * *

Amennyiben a karácsonyi akcióban résztvevő magazinok közül további kettőt is vásárol,
a termék ára 30% kedvezménnyel:
2940 
Ft! 

Menny.:db

Egyéb információk

megjelenés kéthavonta