A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Figyelő Felsőoktatási rangsor 2020

A Figyelő 2019 őszén, immár harmadik alkalommal jelenteti meg az Oktatási Hivatal adatait felhasználó felsőoktatási tájékoztatóját „Felsőoktatási Rangsor 2020” címmel.A kiadványban az előző évek hagyományaihoz hasonlóan a munkaerőpiac igényeire fókuszálva igyekszünk olyan unikális és színvonalas tartalmakat készíteni, melyek könnyen és hatékonyan informálják a felsőoktatási intézményekben továbbtanulni szándékozókat, az érettségiző diákok szüleit, a középiskolai és egyetemi tanárokat és az egyetemi hallgatókat is.
Az idei évben Győr, Miskolc és Kecskemét egyetemi városait mutatjuk be részletesebben, az egyetemek rektoraival, cégek képviselőivel és a diákokkal készített interjúkon keresztül.
A képzési területenként összeállított oldalainkon a rangsorokon túl a legnépszerűbb szakok munkaerőpiaci adatait, a leggyakoribb szakmákat ismertetjük. A cégvezetőkkel és HR igazgatókkal készített interjúkban pedig megismerkedhetnek az olvasók a munkaerőpiaci igényekkel és az elhelyezkedési lehetőségekkel.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ajándékkártya Felsőoktatási Rangsor Ajándékkártya Felsőoktatási Rangsor
0 Ft