A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

Termékek Menü

Christopher Ciccone - Íme a nővérem, Madonna

Ár:
3.950 Ft
1.975 Ft
Kedvezmény: 50%
A popikon öccsének tollából született írás kibeszélős, családi és magántitkokat hoz nyilvánosságra. Megismerhetjük belőle azokat az évtizedeket, amelyeket a Föld leghíresebb nője mellett töltött. Miközben felnőtt Madonna mellett, és később felnőttként dolgozott vele, egyre jobban megértette. Megértette a nővért, a sztárt, azt a nőt, aki fél évszázada botránkoztatja meg és szórakoztatja a nagyérdeműt.
Ha valaki azt hinné, mindent tud Madonnáról, téved. Csak Christopher ismeri igazán a csillogó színfalak mögött rejlő hús-vér nő teljes, lehengerlő, eddig el nem mondott történetét és gondosan felépített mítoszát.
Michiganben töltötték gyermekkorukat, ahonnan Madonna a nyolcvanas évek elején Manhattanbe költözött, és magával vitte Christophert. Együtt laktak a csótányoktól hemzsegő albérletekben, és együtt léptek fel a város éjszakai szórakozóhelyein. Christopher mindvégig mellette volt, és végignézte az ikon összes inkarnációját: az elkényeztetett kislányt, a punkdobost, a cicababát, a rosszlányt, a Material Girlt, Sean Penn feleségét, Warren Beatty elbűvölő hollywoodi szeretőjét, a szerető anyát, Guy Ritchie feleségét és a dívát.
Christopher nemcsak látta, de meg is értette kaméleonképességekkel rendelkező nővére összes arcát, hiszen saját élete elkerülhetetlenül egybefonódott Madonnáéval. Általa számos hírességgel találkozhatott, köztük Jean-Michel Basquait-val, Gwyneth Paltrow-val, Demi Moore-ral, és természetesen Guy Ritchie-vel, akinek köszönhetően végül tönkrement a két testvér meghitt kapcsolata.
Íme a legendás nővér csípősen, amúgy „cicconésan”; Christopher nem fogja vissza magát, és elmeséli a meghökkentő történetet.
Az Íme a nővérem, Madonna című könyvre régóta várunk, és az öcs jóvoltából most végre elolvashatjuk.
A szerző nem véletlenül időzítette erre az időszakra a megjelenést: 2008 augusztusában ünnepelte Madonna az ötvenedik születésnapját, és a boltokba került az új lemeze, és nagyszabású európai turnéra indult.
A könyv egyszerre jelent meg a könyv New Yorkban, Sydneyben, Torontóban, Londonban. Szeptemberben pedig a magyar fordítás is napvilágot látott.