Termékek Menü

Bús Ella - Az első szakácskönyvem - Konyhatündérek

Ár:
2.390 Ft
1.900 Ft
Kedvezmény: 21%
Szeretnél valamit főzni? Szeretnéd tudni, hogyan lesz a paprikából lecsó? Vagy ennél sokkal jobban izgat egy gyümölcstorta? Pont neked és a hozzád hasonló fiatalokhoz szól ez a könyv, hogy első szakácskönyvedből megismerd a sütés, főzés kalandokkal teli és élvezetes világát.
„Azt nem ígérem, hogy mindjárt konyhatündér leszel, de azt igen, hogy könnyedén összeüthetsz valamit akkor is, ha nincs otthon anyukád vagy a nagyi.
Azt is megtudhatod, mire kell vigyázni, hogy ne érjen baleset, hiszen a konyha veszélyes üzem. Hidd el, hogy nem a főztödet ért kritika a legfájóbb, ennél sokkal égőbb egy tepsi forró füle vagy a fedő alól kicsapó gőz. És mielőtt a konyhai kalandokba vetnéd magad, jó, ha tisztában vagy azzal is, mindenki égetett már szénné süteményt, sózott el levest. Még anyukád is.”
A receptek nem hizlalóbombák, hanem olyan ételeket írnak le, amelyek azt nyújtják, amire a fejlődő szervezetednek szüksége van. S nemcsak főzni tanít a könyv, de minden receptnél megadja az ételek kalóriaértékét, dietetikus szakember segít eligazodni abban, hogy egyen finom, de egészséges ételeket a fiatal. Süssön, főzzön kedvére, de ne hízzon el.
Legyen csinos, fogyasszon sok gyümölcsöt, zöldséget, könnyű húsokat és finom desszerteket. Étkezzen okosan, figyeljen arra, hogy mi kerül a tányérjába, védje ki az elhízást!
Menny.:db