Termékek Menü

Bejczi Szilvia - Dobrev Klára

Ár:
2.990 Ft
2.100 Ft
Kedvezmény: 30%
Családi fotókkal gazdagon illusztrált női portrékönyvet jelentet meg a napokban Ringier Kiadó Tina-könyvek sorozatában.
Bejczi Szilvia azt az asszonyt hozta közel az olvasókhoz, akiről Liptai Claudia színművész-műsorvezető a könyv előszavában így ír: „Ha az emberi akaraterővel működtetni lehetne egy nagyvárost, akkor Dobrev Klára energiájával meg lehetne világítani New York-ot. Büszke vagyok rá, hogy ismerem!”
A kiadó legújabb könyve annak a fiatalasszonynak a mindennapjait mutatja be, aki Dobrev Klárának született, de mostanában nagyon sokan a miniszterelnök feleségeként figyelik.
A szerző egy nap keretébe illesztve hozza közel az olvasóhoz - Horváth Ádám rendezőt idézve – „Egy szép, művelt, okos és jómódú nő választhat a gazdagság kínálta különös élvezetek és az embert próbáló hasznos célok szolgálata között.”Gálvölgyi János színművész szerint „Dobrev Klára a férfiak uralta közéletbe új színt hozott. Olyan ügyekért emeli fel a szavát, amelyekre a férfiak, a politikusok nem gondolnak.„Világéletemben maximalista voltam. Nem akartam azt hallani, hogy könnyű nekem ilyen családi háttérrel. Nem éreztem jól magam, ha a dolgozatom éppen csak ötös lett. Annak 100 százalékosnak kellett lennie. Nemcsak egyszerűen jó akartam lenni, hanem kitűnő. Nem egy nyelvet akartam beszélni, hanem többet.”„Este azért az egy mondatért egy szál vörös rózsával vártam a férjem. Vannak olyan pillanatok, amikor a férfi megérdemli a virágot. Nem minden nap vallanak szerelmet az embernek plénum és a tévé nyilvánossága előtt.”„Külföldön az az első, hogy a kezembe nyomnak egy kis könyvet, ami úgy néz ki, mint egy kapcsolási rajz. Legalábbis nekem elsőre teljesen olyan volt. Mutatják, hol állunk, hová kell menni. Amikor ezt először láttam, Japánban, azt mondtam, botrány lesz, mert én azt nem tudom követni… Láttam vagy száz vonalat, húsz pontocskát, na, aki ezen kiigazodik…”Hogyan él egy híres család? Családi fotók a mából és a régmúltból, szülők, nagyszülők élete elevenedik fel az olvasó előtt, ha belelapoz a Dobrev Klára című könyvbe. Milyen az a nő, aki négy gyermeket nevel, az egyetemen tanít, és közalapítványokat segít. 
Menny.:db