A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás

7.500 Ft
6.000 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Ingyenes szállítás

Vitorlázás

12 hónapos Vitorlázás 20% kedvezménnyel egy 2000 Ft értékű SPAR ajándékkártyával!

A tavasz nálunk áresést hoz! 

Az akció azon új előfizetőkre vonatkozik, akik 2023. március 27. és június 15. között fizetnek elő 12 hónapra a Vitorlázás magazinra. Az akcióban előfizetők a kedvezményes árú előfizetésük mellé 2 000 Ft-os Spar ajándékkártyát kapnak. A kártyát az előfizetési díj befizetését követő 4 héten belül juttatjuk el. Az ajándékkártya 2024. február 28-ig érvényes. 

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. ÁSZF: www.lapcentrum.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-21 Adatvédelem:  www.lapcentrum.hu/adatkezelesi-tajekoztato-3

(1)
7.500 Ft
6.000 Ft
Kedvezmény: 20%
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Hasonló termékek

Vitorlázás

FIZESSEN ELŐ A VITORLÁZÁS MAGAZINRA

Most garantált ajándékkal lepjük meg!

Garantált ajándék minden új előfizetés mellé 1 db 10 l-es Quechua hűtőtáska!

 Az akció azon új ügyfelekre vonatkozik, akik 2023. június 1. és július 13. között fizetnek elő a Vitorlázás magazinra. Az előfizetés mellé garantált ajándékként egy darab 10 literes Quechua hűtőtáskát kapnak ajándékba, amelyet az előfizetési díj befizetését követő négy héten belül postai úton küldünk el. Az akció nem vonható össze a kiadó adott termékre vonatkozó más akciójával.

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. 

ÁSZF: www.lapcentrum.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-21 

Adatvédelem:  www.lapcentrum.hu/adatkezelesi-tajekoztato-3

 

Hot Beauty

A hot! Beauty&Plasztika az egészség, a szépség hazai nagykövete

A hot! magazin exkluzív kivitelezésű különszáma, az évente kétszer, tavasszal és ősszel megjelenő hot! Beauty&Plasztika nőkről szól, nőknek, női szemmel. A lap a legújabb, legtrendibb, egy sor újdonságot tartalmazó plasztikai beavatkozások részletes bemutatásán és szakemberek által pontosan megfogalmazott, ám közérthetően körbeírt leírásán kívül minden olyan témával foglalkozik, ami egy ízig-vérig nőt érdekelhet. Legyen szó akár szépségápolásról, akár egészséggel kapcsolatos kérdésekről vagy sportról, esetleg étkezésről, megtalálható a magazinban a tematika. A hot! Beauty&Plasztika portréinterjúkon keresztül ismerteti meg a nagyközönséggel egy-egy szakértő életútját, emellett pedig néhány sztár szépségtrükkjeit is megosztja az olvasókkal.

A kiadvány ára 1195 Ft, a szállítás ingyenes.

A kiadványt a megrendelést követő 2-3 héten belül tudjuk kiszállítani Önöknek.

Vidék íze

Vidék íze előfizetés most árkedvezménnyel!

ÉVES ELŐFIZETÉS: 7 690 Ft helyett csak 5 770 Ft 

FÉLÉVES ELŐFIZETÉS: 3 890 Ft helyett csak 3 305 Ft

Az évente tíz alkalommal megjelenő magazin a tradicionális magyar konyha ízvilágának megőrzése mellett fontos törekvésének tekinti az újdonságok beépítését a hagyományos étrendbe. A mindennapos sütéshez-főzéshez nyújt rengeteg segítséget és ötleteket. A kipróbált receptek mellett sok érdekes olvasnivalót is kínál.

Az akció azon új előfizetőkre vonatkozik, akik legalább 60 napja nem előfizetője a kiadványnak, és 2023. május 26–június 15. között fizetnek elő egy vagy fél évre a Vidék íze magazinra. Megrendelését leadhatja ezen a felületen vagy a 06-46/99-88-00-s telefonszámon.

Ajánlatunk csak belföldi kézbesítésre érvényes, és nem vonható össze kiadónk adott termékre vonatkozó egyéb meghirdetett előfizetési akcióival. Az előfizetői ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. ÁSZF: www.lapcentrum.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek-21 Adatvédelem:  www.lapcentrum.hu/adatkezelesi-tajekoztato-3

Egyéb információk

A Vitorlázás színvonalas szakmai és életmód magazin a vitorlázás szerelmeseinek.

Sokszínű, szenvedélyes és lebilincselő, mint a sportág maga. A magazin a hazai „hajós” tematikájú lapok közül a legnagyobb példányszámban éri el a hobbi- és versenyvitorlázókat.

Időtartam 12 hónap
megjelenés kéthavonta
méretei 225x290 mm
oldalszám 120

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2021. 03. 26. -
Mindig nagyon várom a megjelenését, egy igazán kitűnő nívós lap.

Digitális változat

A Vitorlázás magazin digitális változata elérhető a Digitalstandon.

Az oldal tetejére